Store in Store bij Atelier TerSteeghe

store in store 

Atelier TerSteeghe heeft een prachtige etalage aan de straatkant. Binnen is er een winkelgedeelte met planken in overvloed. Wegens te veel lege plankruimte, zoek ik mooie creaties.

Heb je een voorraad liggen en zijn je vrienden en familie voorzien van jouw creaties? Hoe leuk is het idee om jouw creaties hier in mijn winkelruimte neer te leggen? Een plank kost niets ten opzichte van het huren van een winkelruimte of marktkraam.

Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Ook kun je een eigen stofje meenemen of de plank kaal laten, dat is aan jou. Het is niet toegestaan om iets te veranderen aan de indeling of blijvende versiersels toe te voegen. De plank lever je op hoe je het hebt gekregen. Gedurende de huurperiode mag je je producten aanvullen met een nieuwe voorraad. 

Na de twee maanden betaal je een commissie over de verkopen van 15% (administratie, inpakken van je items). De producten blijven van jou tot de verkoop. Aan het eind van de maand krijg je het geld van de verkopen op je rekening gestort. Wil je stoppen met je abbonement? Dan  neem je de overgebleven items mee of doneer je in de aparte kast waar verkopen voor het goede doel in staan.

Openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12 tot 17, de tijden zijn flexibel, als ik er ben dan doe ik de deur ook al in de ochtend open.  Atelier TerSteeghe doet ook mee aan het Kunstrondje Dordt op de eerste zondag van de maand. 

 

Heb je een webshop of een heleboel voorraad liggen en zou je het eens uit willen proberen om in een winkelruimte jouw producten te verkopen. Dan is dit een uitgelezen kans!!

 

Heb je een webshop maar wil je liever niet dat kopers de producten bij je thuis ophalen, dan kun je Atelier TerSteeghe als ophaal adres gebruiken. In verband met de ruimte kunnen het dan helaas geen grote of zware producten zijn. Neem contact op!  

 

Wie wil er nu niet een handgemaakt cadeautje tijdens speciale dagen?

Kom langs op Steegoversloot 25 en kies meteen je plank uit.

Heb je nog vragen, vul dan onderstaand emailformulier in.