OPENWERKATELIER - "Nu even niet momentje"


 

Heb je ooit verlangd naar een moment waarop je je volledig kunt onderdompelen in je eigen hobby, omringd door gelijkgestemde zielen? Zoek niet verder! Ons Open Werk Atelier, ook wel een "Nu Even Niet Momentje", is dé plek waar creativiteit en gezelligheid samenkomen.

 

Waarom een open werkatelier?

 

Vrijheid van Creatie: Laat de afwas, e-mails en dagelijkse beslommeringen achter je en concentreer je op wat er echt toe doet - jouw creatieve project! Geen ongeduldige afwasmachine hier, enkel ruimte voor jouw passie.

 

Verbondenheid: Ontmoet andere creatievelingen die dezelfde passie delen. Van schilderen tot breien, van schrijven tot boetseren - hier kom je mensen tegen die net zo enthousiast zijn als jij.

 

Inspiratie Spreekt: Ideeën stromen vrijelijk wanneer gelijkgestemden samenkomen. Laat je inspireren door de unieke benaderingen van anderen en ontdek nieuwe perspectieven voor je eigen werk.

 

Wat kun je verwachten?

Bij het "Nu Even Niet Momentje" draait alles om tijd voor jezelf. Breng je eigenproject mee, of het nu half afgemaakt is of een nieuw idee dat je wilt verkennen. We voorzien een ontspannen sfeer waarin je je kunt laten meevoeren door je creatieve flow.

 

Wanneer en Waar?

Om een tijdstip te kiezen waar meerdere creatievelingen kunnen aanschuiven, heb ik vier mogelijkheden opgegeven. Kies wat jou het beste uitkomt, je krijgt een mailtje terug met de uiteindelijke keuze. Voor de ochtenden, neem iets van lunch mee.

 

Er is thee, koffie, water aanwezig, ook zorg ik voor een koekje oid. Doe je mee tijdens de ochtend, dan zorg ik voor een kopje verse soep.

 

Hoe doe je mee?

Meld je aan door een berichtje te sturen naar info@ateliertersteeghe.nl  of het onderstaande formulier invullen. We hebben beperkte plekken beschikbaar om de intieme en gezellige sfeer te behouden, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

 

Sluit je aan bij het "Nu Even Niet Momentje" en geef je creativiteit de ruimte die het verdient. Laat de alledaagse zorgen achter je en omarm een moment vol ongedwongen creativiteit, vriendschap en inspiratie. Ik kan niet wachten om samen met jou te creëren.

 

werktafel bij Atelier TerSteeghe

Tijd: de derde donderdag van de maand van 10 tot 13 uur (of 19 tot 21 uur, bij voldoende belangstelling)

of elke vierde zaterdag van de maand van 10 tot 13 uur of 14 tot 17 uur (bij voldoende belangstelling)

Plaats: Steegoversloot 25, 3311 PM Dordrecht

Kosten: €12,50 euro per keer,

inclusief koffie, thee, iets lekkers en soep rond een uur of 12

Elke derde donderdag en de vierde zaterdag van de maand

 

Ik wil mij graag opgeven voor het OpenWerkatelier.