Glass and more

Mijn naam is Esther de Beun en zolang ik het mij kan herinneren ben ik creatief bezig. Sinds eind 2018 maak ik creaties onder de naam Glass and More. In het atelier maak ik sieraden, glas voor aan de muur en herinneringsglas. Ik maak sieraden met verschillende materialen, glas, epoxy, halfedelsteen of koord in je favoriete kleuren. Als herinnering aan een dierbare maak ik herinneringsglas, glas waarin ik as verwerk als sieraad of als object voor aan de muur of op tafel, in epoxy is ook mogelijk.

 

 

Kijk op https://www.glassandmore.eu/webshop/etalage voor alle items uit de etalage, vul hier het formulier als je iets hebt gezien in.

 

Wil je nog meer keuze? Kijk dan op https://www.glassandmore.eu/webshop voor de webshop artikelen.

 

Items uit de webshop kun je in de webshop bestellen.

Voor items uit de etalage, de meeste staan nog niet in de webshop. Vul dan het formulier in of maak er een foto van en omcirkel je keuze, stuur die via Whatsapp naar 06-19863185. Ik neem dan contact met je op. 

 

Unieke sieraden

Bij Glass and More vind je een uniek gemaakt sieraad in allerlei kleuren.

Een mooie glashanger, oorbellen of een ring in jouw favoriete kleuren. Mocht het juiste sieraad niet aanwezig zijn, geen probleem, ik maak heel vaak sieraden op aanvraag

Ingelijst Glas

Mooi ingelijst glaswerk voor aan de muur van je woonkamer of kantoor. Daar wordt iedereen toch vrolijk van. In allerlei kleuren te maken, dus het past ook nog eens bij je interieur. Een leuk cadeautje voor iemand in een nieuw huis.

Maak herinneringen draagbaar...

Het verlies van iemand die een groot deel van je leven uitmaakt is enorm verdrietig. Terwijl om je heen iedereen door gaat, lijkt het voor jou dat het leven stil is komen te staan. De leegte naast je blijft je achtervolgen. Er zijn verschillende mogelijkheden, in glas of in Epoxy. Als hanger , aan de muur of onder een stolp. 

Sieraad in andere materialen

Een sieraad gemaakt met andere materialen is ook mogelijk. Ik werk graag met o.a. epoxy, natuursteen, halfedelsteen, vilt, Lego, koord etc..

Wil je op de hoogte blijven, volg dan Glass and More op Facebook, Instagram of op de website www.glassandmore.eu

Voor meer informatie over  het maken van een sieraad bij jouw favoriete outfit, vul dit formulier in, Esther krijgt hier een mailtje van.