Store in Store Atelier TerSteeghe

Atelier TerSteeghe is gelegen in het centrum van Dordrecht in een mooi authentieke straat die uitkomt in de Voorstraat. Met Museum Het Hof van Nederland als onze achterbuur, liggen we perfect in de route van het Museum naar de Voorstraat, de langste winkelstraat van Nederland, maar liefst 1270 meter lang. Een mooie locatie in een straat met geweldige gevels. 

De atelierwinkel ligt in het veel belopen Rondje Dordt en in de route van het Kunstrondje Dordt. Hoe leuk is het om in het middelpunt van Dordt je creaties te verkopen.

Elke eerste zondag van de maand zijn we geopend tijdens het Kunstrondje Dordt, te herkennen aan de grote rood, zwart, witte vlaggen. 

 

Een prachtige locatie om jouw handgemaakte creaties tentoontestellen, beter nog, te verkopen.

Store in Store bij Atelier TerSteeghe

 

Ben je creatief en heb je geen ruimte meer in je kast of zijn al je vrienden al voorzien van handgemaakte cadeaus? In Atelier TerSteeghe kun je terecht om je creaties neer te zetten in een mooie inspirerende ruimte. Als je nog startend bent en geen winkelruimte kunt betalen of je als webshopeigenaar ook een fysieke verkoopplek wil hebben, is dit een uitstekende kans om het uit te proberen.

 

Werk je vanuit je privéadres en wil je geen bezoek aan huis, geef dan je pakketje af en laat het in de stad ophalen. Meer informatie bij Pickup Location.

Staat jouw unieke creatie nog niet in de winkel? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@ateliertersteeghe.nl en kom gezellig even langs, dan kun je meteen je plekje uitkiezen. 

 

Er zijn verschillende opties:

 

Store in Store Start

Jouw handgemaakte items liggen op de uitgekozen plank in de winkel. Je wordt meegenomen in de social media posts van Atelier TerSteeghe en je staat met contactinfo op de Deelnemerspagina van de website van Atelier TerSteeghe.  Vanaf 15,00 euro per maand

 

Store in Store Plus

Start + je krijgt een webpagina op de site van Atelier TerSteeghe. Eerste maand 7,50.  daarna 2,50 per maand

 

Store in Store Extra

Plus + je kunt 5 artikelen kwijt in de webshop van Atelier TerSteeghe. Eerste maand 10,00, daarna 5,00 per maand.

 

Store in Store Consignatie

Dat is voor grotere items, je betaalt per verkocht artikel commissie aan Atelier TerSteeghe. Hou daar vast rekening mee en zet die incl. verkoopprijs.

Hoe werkt Store in Store?  In het kort

 

  • Store in Store bij Atelier TerSteeghe is alleen voor eigengemaakte creaties, niet voor doorverkoop van kant en klare items of handgemaakte items van iemand anders.
  • Je huurt een plank of een hele kast bij Atelier TerSteeghe.
  • De huur is per maand, minimaal voor 3 maanden, daarna is de plank/kasthuur per maand op te zeggen, hou er rekening mee dat je voor het einde van de voorlaatste maand opzegt. Wij hebben dan tijd om iemand te berichten en de vrijgekomen plaats aan te bieden.
  • De artikelen op jouw plank/kast zijn van jou en blijven tot de koop van jou.
  • Je bepaalt zelf de prijs van je producten.
  • Per verkocht artikel is 15% commissie voor Atelier TerSteeghe. Houdt hier al rekening mee met het prijzen van je producten.
  • Aan het einde van de maand krijg je de opbrengst (minus bankkosten en commissie) van jouw items op je bankrekening overgemaakt. 
  • Op de website van Atelier TerSteeghe, staat een overzicht van de makers die in de winkel staan.
  • Atelier TerSteeghe kan producten weigeren als ze niet geschikt zijn of als er al soortgelijke producten aanwezig zijn in de winkel.
  • Op de plank bij jouw items kun je ook visitekaartjes, flyers of stickers neerleggen ter promotie.

Wat voor planken en kasten staan er in de winkel?

 

DE STELLINGKAST  (A, B, C)

In totaal staan er twee hoge en een lage stellingkast in het winkelgedeelte. De hele kast is 180 x 90 x 40 cm.  De 5 planken zijn ieder 90 x 40 cm.

De stellingkast is in zijn geheel of per plank te huren.

Een plank in de stellingkast kost max. €22,50 per maand. De hele stellingkast kost €75 per maand. De onderste plank gebruik ik voor etalagespullen, daar is minder zicht op dus verhuur ik die niet. 

 

 

 

De Vitrinekast (Kast E)

Deze heeft drie vierkante glazen planken en een zwart houten vloer en bovenplank. In tegenstelling tot de foto, zitten er geen zwarte zijkanten aan.

De planken zijn 37 x 28 x 37 cm (lxbxh) de totale kast  is 162 cm hoog.

Een plank in de vitrinekast kost €17,50 euro per maand, een hele vitrinekast (3 glazen planken en de onderste / bovenste) kost €55 euro

 

De VitrineSalontafel. (F)

Deze tafel staat tegenover de etalage en is goed zichtbaar bij binnenkomst. De tafel is verdeeld over vier vakken, met elk een afmeting van 36 x 36 x 6 cm (lxbxd)

De vakken kunnen per stuk worden verhuurd voor €12,50 per maand 

De etalage (Etalage)

Een plekje in de etalage gaat per stuk en hangt van de omvang van je creatie af. Houd rekening met de kans dat je item verkleurd door het zonlicht. 

Het etalage gedeelte is goed verlicht door twee felle spots in het plafond. Dus ook na sluitingstijd is daar genoeg licht om alle items te bewonderen..

klik op onderstaande buttons om je aan te melden, of een mail te sturen met vragen.