RECHTSTREEX

Sinds mei 2022 is Rechtstreex in Centrum Dordrecht gevestigd in Atelier TerSteeghe. Het is echt zo gezellig om tussen de Groentenmeisjes (ja, met hoofdletter!) te werken. Het is soms wat druk, maar het geeft "onze" straat de levendigheid dat het zo verdient!

 

Wat is Rechtstreex nu precies?

Rechtstreex selecteert voor jou verse en lekkere producten uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online en zij zetten je lokale favorieten klaar bij een afhaalpunt in je wijk of ze bezorgen de boodschappen bij je thuis. Zo bouwen we samen met jou een korte voedselketen die eten uit de regio toegankelijk maakt. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs voor iedereen, geen verspilling en toegang tot vers en gezond eten dat met aandacht is geproduceerd door boeren en makers binnen 50 km van onze verzamelpunten in Rotterdam. Om meer biologische producten aan te kunnen bieden, kun je ook sommige producten van Odin bij Rechtstreex bestellen.

 

 

 

Bestel voor maandag 13:30 zodat je op de woensdag tussen 15.00 en 19.00 of donderdag tussen 16.00 en 17.00 je bestelling op kunt halen.

 

Makkelijk.. en gezellig!