Store in Store bij Atelier TerSteeghe

Zomer store in store aanbieding! 

Atelier TerSteeghe heeft een prachtige etalage aan de straatkant. Binnen is er een winkelgedeelte met planken in overvloed. Wegens te veel lege plankruimte, zoek ik mooie creaties.

Heb je een voorraad liggen en zijn je vrienden en familie voorzien van jouw creaties? Wil je tijdens de zomermaanden mijn stellingkasten bevoorraden met jouw mooie handgemaakte creaties? Een plank kost niets ten opzichte van het huren van een winkelruimte. 

 

Dan kun je voor 60 euro tijdens twee zomerse maanden gebruik maken van een plank. Dat betaal je soms voor een marktkraam, dus voor een paar weken is het een koopje!! De aanbieding is geldig vanaf 1 juni tot 1 september.

 

Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Ook kun je een eigen stofje meenemen of de plank kaal laten, dat is aan jou. Het is niet toegestaan om iets te veranderen aan de indeling of blijvende versiersels toe te voegen. De plank lever je op hoe je het hebt gekregen.

Je betaald de plankhuur met een kleine commissie over de verkopen van 10% (administratie, inpakken van je items). De producten blijven van jou tot de verkoop en aan het eind van de twee maanden krijg je het geld van de verkopen op je rekening gestort. De overgebleven items neem je mee of doneer je in de aparte kast waar verkopen voor het goede doel in staan.

Openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12 tot 17, de tijden zijn flexibel, als ik er ben dan doe ik de deur ook al in de ochtend open.  Atelier TerSteeghe doet ook mee aan het Kunstrondje Dordt op de eerste zondag van de maand. 

Wil je langskomen of vind je het leuk om te werken tijdens die zondagen, laat het even weten, dan maken we een post op de social media van Atelier TerSteeghe.

 

Heb je een webshop of een heleboel voorraad liggen en zou je het eens uit willen proberen om in een winkelruimte jouw producten te verkopen. Dan is dit een uitgelezen kans!!

 

Heb je een webshop maar wil je liever niet dat kopers de producten bij je thuis ophalen, dan kun je Atelier TerSteeghe als ophaal adres gebruiken. In verband met de ruimte kunnen het dan helaas geen grote of zware producten zijn. Neem contact op!  

 

Wie wil er nu niet een handgemaakt cadeautje tijdens speciale dagen?

Kom langs op Steegoversloot 25 en kies meteen je plank uit.

Heb je nog vragen, vul dan onderstaand emailformulier in.