Store in Store bij Atelier TerSteeghe

Zomer store in store aanbieding! 

Atelier TerSteeghe heeft niet alleen een mooie etalage, maar ook binnen is er een winkelgedeelte met planken in overvloed. Wegens te veel plankruimte, zoek ik mooie creaties.

Heb je een voorraad liggen en zijn je vrienden en familie voorzien van jouw creaties? Wil je tijdens de zomermaanden mijn stellingkasten bevoorraden met jouw mooie handgemaakte creaties? Een plank kost niets ten opzichte van het huren van een winkelruimte. 

 

Dan kun je voor 60 euro tijdens twee zomermaanden gebruik maken van een plank. Dat betaal je soms voor een marktkraam, dus voor een paar weken is het een koopje!!

 

Je kunt kiezen uit onderstaande kasten.

Je betaald de plankhuur met een kleine commissie over de verkopen van 10% (administratie, inpakken van je items). De producten blijven van jou tot de verkoop en aan het eind van de twee maanden krijg je het geld van de verkopen op je rekening gestort. De overgebleven items neem je mee of doneer je in de aparte kast waar verkopen voor het goede doel in staan.

Openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag  van 12 tot 17 met deelnames aan het Kunstrondje Dordt op de eerste zondagen van de maand. Wil je langskomen of vind je het leuk om te werken tijdens de zondagen, laat het even weten i.v.m. coronamaatregelen.

Dus heb je een webshop of een heleboel voorraad liggen en zou je het eens uit willen proberen om in een winkelruimte jouw producten te verkopen. Dan is dit een uitgelezen kans!!

 

Zoek je een afhaaladres in het centrum voor gekochte producten, mits ze niet erg groot zijn.. is dat ook een mogelijkheid.  

 

Wie wil er nu niet een handgemaakt cadeautje tijdens speciale dagen?

Kom langs op Steegoversloot 25 en kies meteen je plank uit.

Heb je nog vragen, vul dan onderstaand emailformulier in.